Zöld energia

Energiapolitikai koncepció 2020: kritikai észrevételek

A Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban (GKM) zajlott augusztus 7-én az energiapolitikai koncepció vitája. Amiben minden résztvevő egyetértett: a megújuló és alternatív energiaforrások fokozott elterjesztése. A téma konkrét kifejtésével kapcsolatban alakult ki vita.

 Kattintson ide a részletekért!



Környezetvédelmi programok: start ősszel

Ősszel jelennek meg a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) első, a környezet fenntartható használatával kapcsolatos pályázati kiírásai. A pályázatok nagy érdeklődésre számíthatnak – az energiatakarékosság és a környezettudatos gondolkodás egyre népszerűbb manapság.

 Kattintson ide a részletekért!



Kitekintő

Ausztria: a környezetvédelmi technológia, mint húzóágazat

A környezetvédelmi technológia válhat Ausztria húzóágazatává: a Roland Berger tanácsadó cég egy tanulmánya szerint a következő tíz évben mintegy húszezer munkahelyet teremthet a dinamikusan fejlődő iparág. Ráadásul nem csupán képzett technikusokra lesz szükség, hanem a termelésben részt vevő munkásokra is.

 Kattintson ide a részletekért!



Rólunk szól

CSR Best Practice 2006

Lezárult a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) által meghirdetett CSR Best Practice 2006 pályázat: a nyertesek között a PANNONPOWER HOLDING Zrt. is jelen van.

 Kattintson ide a részletekért!



Új vezető a PANNONPOWER élén

Somosi László elfogadta a Dalkia Energia Zrt. Igazgatóságának elnöki tisztségét, ezért a francia tulajdonos új vezetőt nevezett ki a PANNONPOWER HOLDING Zrt. élére. Az elnök-vezérigazgatói feladatkört Gérard Bourland veszi át.

 Kattintson ide a részletekért!



Képes beszámoló a Szentlőrinci Gazdanapokról

A PANNONPOWER HOLDING Zrt. idén is képviseltette magát a már komoly ranggal bíró XIV. Szentlőrinci Gazdanapokon. Képes beszámoló.

 Kattintson ide a részletekért!




Pécs, 2007. szeptember 18.