MCSZ Hírlevél 2013. május


Amerika itt van, de kinek?

Az otthon teremtés gondja, nem csak az európai embereknek jelent problémát, hiszen nem mindenki engedheti meg magának az élethosszig tartó jelzáloghitelt.

 

 Tovább Kattintson ide a részletekért!



B – design, már a betont is gép tervezi

A Parallel Kft-nél megcsinálták a sokak szerint lehetetlennek vélt szoftvert. Ez nem más mint a B – design program, mely gyakorlati megoldást kínál betonreceptek elkészítéséhez.

 

 Tovább Kattintson ide a részletekért!



Újabb építészeti remekmű

A Salzburgi Építészeti Akadémia új előcsarnokkal és bejárattal gazdagodott, mely szabadon formált látszóbeton szerkezetből áll, ami egyedi hangulatot kölcsönöz a helynek. Egybe foglalja a belső és külső teret, valamint rávilágít a fejlődésre.

 

 Tovább Kattintson ide a részletekért!



Innovációs építőipari központ nyílt Budapesten

Párizs és Bécs után harmadikként Budapesten nyílt C3 Atelier - cement bemutatóközpont, ahol formabontó beton- és cement felhasználási lehetőségekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A létesítmény 13, az építőanyag- ipar területén működő cég összefogásának az eredménye.

 Tovább Kattintson ide a részletekért!



Hogyan üssünk szöget a betonba?

 

Betonfalba szöget ütni nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen. Nem kell hozzá más csak egy parafa dugó és egy kis odafigyelés.

 

 Tovább Kattintson ide a részletekért!




Budapest, 1970. január 1.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.mcsz.hu honlapon keresztül tehetik ezt meg!