II. Betonút Szimpózium

Többek között a betontechnológiáról, a beton előnyeiről és felhasználási területeiről hallhatnak előadásokat a 2007. áprilisában tartandó II. Betonút Szimpózium résztvevői.


Az MTA székházában, 2007. áprilisában kerül megrendezésre a II. Betonút Szimpózium. A rendezvény előadói között neves külföldi és hazai szakemberek találhatók meg, akik bemutatják többek között, hogy a XXI. században, a megújult technológiákkal hol és milyen felhasználási célokra alkalmas a betonburkolat. Az MCSZ elnöke, Skene Richárd köszöntője után a részvevők előadásokat hallhatnak a betonburkolat előnyeiről, valamint az M0 gyűrű létesítése és üzemeltetése során szerzett tapasztalatokról, a betonburkolatú referenciautak kapcsán gyűjtött adatokról.

A szimpózium egyúttal lehetőséget nyújt, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium úthálózat-fejlesztési terveivel, valamint a korszerű betontechnológia minden részletével. Az M0 körgyűrű építése igen előkelő helyet foglal el a témában, de lesznek külföldi előadók, akik a hengerelt betont és az ún. whitetopping technológiát mutatják be.

A konferenciáról bővebb információk az MCSZ honlapján olvashatók.

 Vissza a hírekhez!


Budapest, 2006. szeptember 12.