Betonbútor kompromisszumok nélkül

Az egyre népszerűbb betonbútorok kínálatában ezúttal egy igényes, kifinomult szekrényre akadtunk. Meglehet kivitelezése egyszerű, de ez a minimalizmus az, ami elegánssá teszi ezt a lekerekített sarkú, négy kis tömzsi lábon álló szekrényt.


A közeli képeken jól látható, hogy a szekrény tetejét fedő beton struktúrája szép, felülete kielégítő mértékben homogén, nem olyan porózus, mint a legtöbb betonból készült bútoré. Szinte azt hihetnénk, megmunkált fából, vagy fémből készítették.

Meglehet, hazánkban még többen idegenkednek a betonbútorok vásárlásától, ki kell emelnünk pár szempontot, melyek ilyen típusú bútorok választása mellett szólnak.

Tartósság - Kevés bútor áll ellen olyan sokáig az évek ostromának, mint a betonbútor.
Design - A kivitelezők előszeretettel keverik a bútorok stílusát a rusztikustól, a modern megoldásokig, de a szabad formák kedvelői is találnak kedvükre valót közöttük.
Színes- A beton bútorokat bármilyen színre festhetjük, így tökéletesen illeszkednek majd otthonunk meglévő dekorációjával és színvilágával.
Természetes szépség - Mivel a betonbútor alapanyaga a természetes kő, jól kombinálható más természetes elemekkel, mint pl. a fém, a fa és a bőr. Sok vásárló véli úgy, hogy a fenti elemek használatával belső tájképet alakíthat ki otthonában.


Forrás: Ingatlanmenedzser

 Vissza a hírekhez!


Budapest, 2012. február 16.