hírlevél | 2024. 07. 27.


Új színek, új irányok – megújult a Szövetség weboldala

A megújult honlap célja, hogy közvetítse a Szövetség új stratégiai irányait, és a szervezet online jelenlétének megerősítésével lépést tartson a folyamatosan változó kommunikációs szokásokkal, elvárásokkal. Ennek felismerése sarkallta a Szövetség vezetőit az online felület és vele párhuzamosan az arculat frissítésére is.


Megújult weboldalunkon hasznos információkat tartalmaz az építőiparban nem jártas érdeklődőknek, valamit a szakma képviselőinek is. Oldalunkon helyet kapott a Szövetség részletes bemutatása, az érdekképviselet céljai, a szervezet küldetése, és főbb tevékenységei. A tagozatok és a tagság bemutatásán túl az olvasók részletes és érdekes leírást is találnak az építőipari alapanyagokról, a cementről, betonról, mészről és az adalékszerekről. Elindítottuk a betonépítészet menüpontot is, amelyet a későbbiekben fokozatosan bővíteni fogunk. Itt olvashatnak majd a betonépítészet legizgalmasabb újdonságairól, és érdekes megoldásairól. Weboldalunk a szakma számára is hasznos információkat tartalmaz a szabványosítás, valamint a forgalmazóknak szóló ismeretek területén.

http://www.cembeton.hu
 

 Vissza a hírekhez!

Budapest, 2024. július 27.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a http://www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg!

©2014 Minden jog fenntartva - CeMBeton