hírlevél | 2024. 04. 16.



Kedves Olvasó!

Az első megújult CeMBeton Hírlevelet nyújtjuk át most Önnek.

Az utóbbi hónapok áldozatos munkájával belülről és kívülről is megújítottuk Szövetségünket, kiléptünk a megszokott keretek közül, új irányok felé fordultunk, amit a külsőnk átalakításával is tovább hangsúlyozunk. A változást már tavaly elindítottuk, amikor kibővítettük szakmai és érdekérvényesítési tevékenységünket, és a képviseletet kiterjesztettük a hazai építőanyag gyártók szélesebb körére.

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást, honlapunkhoz jó böngészést kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség
 




Új színek, új irányok – megújult a Szövetség weboldala

A megújult honlap célja, hogy közvetítse a Szövetség új stratégiai irányait, és a szervezet online jelenlétének megerősítésével lépést tartson a folyamatosan változó kommunikációs szokásokkal, elvárásokkal. Ennek felismerése sarkallta a Szövetség vezetőit az online felület és vele párhuzamosan az arculat frissítésére is.

 Kattintson ide a részletekért!



Cement- és betonipari képzés a Pannon Egyetemen

A cement- és betongyártás technológiai kérdéseiről indítottunk elméleti kurzust a 2014-15-ös őszi félévben a Pannon Egyetemen. Az előadások során a Szövetség tagjainak szakértői adják át az iparág legkorszerűbb ismereteit, és olyan világszínvonalú tudást, amely segítségével a hallgatók az egyetem elvégzése után naprakész ismeretek birtokában léphetnek majd a munkaerőpiacra.

 Kattintson ide a részletekért!



Beton projektek – munkában a Betonnépszerűsítő Munkacsoport

A beton arcai kiállítás Pécsen

Idén ősszel, A beton arcai címmel több mint egy hónapig volt látható a pécsi Nick Art & Design galériában az a betondesign kiállítás, ami bemutatta a beton sokszínű felhasználhatóságát, és nagymértékben hozzájárult a betonnal szembeni tévhitek, előítéletek eloszlatásához. A tárlaton felsorakoztatott képzőművészeti alkotások a mindennapi életünkben egyre több helyen megjelenő beton nem mindennapi formáit ábrázolták.
 

 Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2024. április 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg!

©2014 Minden jog fenntartva - CeMBeton