2008 május


A felrobbantott betonsilók utóélete

 

Január utolsó szombatján robbantással bontottak le négy hatalmas betonsilót Miskolcon. Az egyenként 1500 tonnás építmények lerombolásával egy régi gyártelep legproblémásabb részét sikerült felszámolni.

 Tovább Kattintson ide a részletekért!



Útburkolatok a tiszta levegő szolgálatában

 

Bietigheim-Bissingen város közútjai burkolatának anyagát egy cementipari társaság  leányvállalata biztosítja a jövőben. A társaság egyik terméke ugyanis képes a levegő nitrogén-oxid tartalmának csökkentésére.

 Tovább Kattintson ide a részletekért!



Magyarország munkavédelem tekintetében erősíti kapcsolatait az Európai Unióval

 

Az Európai Munkavédelmi Ügynökség, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség és a Nemzeti Fókuszpont Hálózat február elején egy találkozó keretében erősítette meg szoros együttműködését. A kerekasztal-beszélgetésen ismertették az új közösségi munkavédelmi stratégiával összhangban álló közös céljaikat.

 Tovább Kattintson ide a részletekért!



Megelőző gondoskodás a berendezések hosszabb élettartamáért

 

Tom Crockford, a Shell Lubricants (Shell Kenőanyagok) Global Cement marketing menedzsere arról beszélt, hogy a cementgyártás során a megfelelően alkalmazott kenőanyagok hogyan javíthatják a berendezések teljesítményét.

 Tovább Kattintson ide a részletekért!




Budapest, 2008. május 8.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.mcsz.hu honlapon keresztül tehetik ezt meg!